Snel CV's zoeken

Functie

RegioWie zijn wij ?

Flash Work Velddriel BV uitzendorganisatie is een internationaal opererend bureau die zich richt op de huidige arbeidsmarkt. De jarenlange ervaring van onze organisatie en onze medewerkers, op het gebied van uitzenden en detacheren van gekwalificeerd personeel maakt ons, tot een zeer flexibele organisatie met duidelijke oplossingen voor onze opdrachtgevers die aansluiten bij de huidige arbeidsproblematiek.

Om het vakgebied van uitzenden, detacheren en optimale dienstverlening te kunnen dragen is veel expertise en servicegerichtheid nodig. Wij hebben dit allemaal in huis, dankzij de korte lijnen kunnen wij daadkrachtig te werk gaan. Wij zijn bereid om ons zelf in uw vraag en situatie in te lezen, en met u mee te denken om een structurele oplossing te vinden.
De rol van een uitzendorganisatie is inmiddels meer dan alleen maar de rol van werkgever. Arbeidskrachten uit het buitenland moeten 24 uur per dag begeleid worden. Een vakterrein waar Flash Work Velddriel BV zich op heeft bewezen. Hierdoor hebben wij gedreven medewerkers welke weten wat er gedaan moet worden, om de klus te klaren.

Wij zijn u graag van dienst op de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.

 

Ons Adres

Provincialeweg 10
5334 JH  Velddriel
tel: 0418-637003