Snel CV's zoeken

Functie

RegioWat doen wij ?

Flash Work Velddriel BV uitzendorganisatie streeft er naar om flexibele maatwerk oplossingen te bieden voor al uw personeelsvraagstukken. Hierbij kunnen we u structureel helpen en adviseren als het gaat om flexibele arbeid, als u kennis wilt hebben over de arbeidsmarkt, als u een juiste match met het juiste personeel wilt hebben of als u juist aan kostenbeheersing wilt doen.

Onze manier van werken is simpel, duidelijk en slagvaardig als u een oplossing nodig heeft. Eerst een duidelijke en grondige inventarisatie en pas daarna brengen wij de situatie duidelijk in kaart en geven wij u de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Wij bieden u vakmensen en specialisten aan op uitzend- en detacheringsbasis voor een korte of langere termijn.

Uitzenden
Wanneer u door piekdrukte, ziekte of vakantie tijdelijk personeel tekort komt, helpen wij u graag aan gemotiveerd personeel. Voor onze flexkrachten is werken via een uitzendbureau een bewuste keuze. Vooral om ervaring op te doen op de arbeidsmarkt, ter oriëntatie of om een bepaalde periode te overbruggen in afwachting van het begin van een studie of reis.

Wat hiervan de reden ook is, het zijn gemotiveerde medewerkers die bewust kiezen voor flexibel werken en die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw bedrijf. Zodra u geen werk meer heeft, wordt de opdracht beëindigd. U bent op deze manier verlost van allerlei administratieve handelingen en ontvangt uitsluitend een factuur van het aantal gewerkte uren. Natuurlijk hebben wij ook diverse mensen die voor een langdurige periode inzetbaar zijn of zelfs personen die wel een langdurige samenwerking aan willen gaan. Hiervoor gebruiken we dan veelal onze detacheringsformule.

Detacheren
Zoekt u voor een langere tijd personeel zonder uw personeelsbestand structureel uit te breiden? Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers die op detacheringsbasis inzetbaar zijn op een vooraf overeengekomen periode. De medewerkers tekenen bij ons een detacheringscontract, waardoor wij juridisch als werkgever optreden voor de afgesproken periode.

Werving en selectie
Mocht u op zoek zijn naar uitbreiding van uw vaste personeelsbestand, ook dan kunnen wij u helpen. Onze wervingskracht staat garant voor een optimale invulling van uw vacature. Wij bieden u daarbij de mogelijkheid om de kandidaat direct in vaste dienst te nemen of eerst voor een bepaalde tijd via ons in te lenen totdat u de zekerheid heeft over de kwaliteit van de medewerker of het permanente karakter van de vacature.

Pay-Roll services
Mocht u de werving en selectie in eigen hand nemen, dan bestaat bij ons de mogelijkheid om de verloning en bijkomende werkzaamheden voor de werknemer aan ons uit te besteden. Ook hiermee voorkomt u dat u gebonden bent.