Snel CV's zoeken

Functie

RegioOpdrachtgevers zoeken kandidaten

Wij zijn een NEN gecertificeerde uitzendorganisatie gespecialiseerd in het plaatsen van medewerkers die een toegevoegde waarde kunnen leveren door een flexibele inzet en het leveren van goed en betrouwbaar werk.

Door de uitzend formule zijn de mannen en vrouwen flexibel in te huren, van vakmensen tot mensen die de extra handen zijn zodra uw bedrijf ze te kort komt. U geeft aan wat u zoekt en wij zoeken een gedreven persoon die past binnen uw bedrijfscultuur.

Op dit moment hebben wij de beschikking over een groep (36 mensen) welke als team kunnen werken in de off shore cq platform, scheepvaartsector.

Deze groep is volledig op elkaar ingewerkt voorzien van VCA diploma, eigen huisvesting en vervoermiddelen, de groep heeft een voorman voor aansturing welke goed en duidelijk Nederlands spreekt. Meeste medewerkers zijn reeds geruime tijd bij ons in dienst, hierbij is onze ervaring dat zij gezamenlijk een zeer goede werk mentaliteit hebben.

Natuurlijk is het ook bespreekbaar om de groep in kleinere aantallen en wisselende samenstelling af te nemen. Tevens hebben wij las-, schoonmaak-, heftruck- en productiemedewerkers beschikbaar.

Informeer naar onze tarieven.

Bij personenvervoer berekenen wij € 0,35 per kilometer excl. btw. Indien er ook gereedschap en klein materiaal vervoert moet worden, beschikken de medewerkers over een bus waardoor wij € 0,48 per kilometer excl. btw aan u door berekenen. Onze bussen zijn voorzien van trekhaken.

Flashwork verzorgt alle administratieve verplichtingen zoals u gewend bent van een uitzend bureau. U als opdrachtgever ontvangt een weekfactuur voor de geleverde diensten waarbij wij een betaaltermijn van 10 dagen hanteren.

Wij hopen u met bovenstaande informatie een beeld te hebben gegeven, wat Flash Work voor u kan betekenen. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek, kunnen we uw wensen inventariseren en een duidelijke afstemming maken van de wensen en benodigdheden voor uw bedrijf.

Wij horen graag van u,

Met vriendelijke groet,

Wilfred Peters

Uitzendorganisatie Flash Work Velddriel BV


CV's

Gevonden CV's

Refnr Functie Dienstverband Plaats
463 Parttime
462 Parttime
461 Parttime
460 Parttime
459 Parttime
458 Parttime
457 Parttime
456 Parttime
455 Parttime
454 Parttime
 
Pagina 1 van 37